dimarts, 21 de febrer del 2012

Primavera valenciana

Els llibres en mans d'adolescents fan molta por als policies perquè d'altra manera no entenc tanta violència contra uns menors. Em fa molta vergonya veure les imatges de les càrregues policials desmesurades i les ferides dels estudiants. VERGONYA. I també una llàstima immensa quan penso en els meus alumnes... Però on estem arribant?
Tot va començar quan aquests nois de l'IES Lluís Vives de València es van presentar a classe amb mantes ja que NO tenien calefacció (l'Institut no té diners per pagar-la); varen fer algun vídeo de la situació en què rebien classe i van penjar-ho a youtube. Els van dir -ordenar- que els traiessin... No ho van fer, sinó que es van manifestar per donar a conèixer la situació tan penosa que pateix l'ensenyament públic per culpa de les retallades. I començà el disbarat de la violència. Així governa el PP.
La responsable de la càrrega policial és la senyora Sánchez de León, demanem la seva dimissió JA.
Aquesta tarda, a les 15.30, han convocat una altra concentració a l'IES i es demana que tothom hi vagi amb un llibre; quin mal pot fer un adolescent amb un llibre??



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada