dissabte, 23 de maig del 2015

Setmana de la Poesia amb l'Óscar





La setmana passada es va celebrar a diferents llocs i en diferents actes la Setmana de la Poesia. Sobretot a Barcelona, a la capital es concentren la majoria d'esdeveniments.
Però n'hi ha un que m'ha fet especial il·lusió perquè és una iniciativa particular per autèntic amor a l'art, en tots els sentits.

L'amic i poeta Óscar Sotillos ens va demanar a uns quants poetes amics si li volíem enviar un poema per penjar-lo a la biblioteca de la Facultat de Ciències de la Salut -Fundació Blanquerna- Universitat Ramon Llull, on ell treballa. Va tenir la bona idea d'imprimir i penjar els poemes per la biblioteca i deixar-los a l'abast dels alumnes perquè agafessin tots els poemes que volguessin. La mostra va durar del 12 al 18 de maig i em va dir que alguns poemes van volar sota el lema: "Colliu-los lliurement, compartiu poesia!"
Hi havia poemes de tota mena, fins i tot cal·ligrames i també acompanyats d'il·lustracions. Tot això ens demostra que la poesia encara interessa i que les iniciatives personals són originals i poc valorades, desgraciadament.

Els participants: 

Felipe Zapico
Bolo García
Raquel Casas
Agustín Calvo Galán
Antonio Bueno
Dídac Sinmás
J. M. Barbot
Abel Cantero
Mercè Mestre
Carlos G. Torrico
Miguel Agudo
María José Collado
Julio Oliva
Ana Pérez Cañamares
Jaume Muñoz
José García Obrero
Carol Gómez Pelegrín
José Blanco
Elisabeth Candina Laka
Josep Pedrals
Salva Soler
Gsús Bonilla
David Trashumante
Óscar Sotillos


Algunes imatges més del resultat: 








*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada