diumenge, 8 d’abril del 2018

Dinosaures





A casa ens agraden els dinosaures (bé, sobretot li agraden al meu fill), i els llibres de dinosaures també, per això en tenim uns quants.
El meu fill és un apassionat d'aquestes bèsties des de ben petit, des dels 3 anys, així que hem anat recopilant tota mena d'històries relacionadess amb aquests amics (joguines, legos, cromos, dibuixos, pòsters...).
L'altre dia vaig veure un llibre preciós que encara no tenim i vaig pensar que serà el llibre que li regalaré per Sant Jordi. Es diu Dinosaurium:

Editorial Impedimenta



Impressionant!

N'hi ha per triar i remenar sobre el tema, tant per a nens com per a joves o adults.
Els que tenim nosaltres ara són aquests:

1. El llibre boig dels dinosaures de Sara Ball (Ed. Cruïlla): apareixen els dinosaures en 3 parts que pots combinar al teu gust i d'aquesta manera inventar-ne de nous, de forma i també de nom. Molt divertit per aprendre el nom dels dinosaures principals i per jugar.







2. Dino Bloc de Christopher Franceschelli (Ed. Vox): és molt gruixut, es pot desplegar i té uns rodolins en forma d'esdevinalles que donen pistes sobre quin és el nom del dinosaure que apareix en tombar la pàgina. A més, escriu com s'ha de pronunciar cada nom (alguns són llargs i complicats; li agraeixo molt l'ajuda).







 



3. El rei dels dinosaures de Susie Brooks (ED. Cruïlla): aquest volum té el llibre i un dinosaure de cartró per muntar, un T-REX, el preferit de molta canalla. Doble entreteniment!








 4. El bosc dels dinosaures. AA.VV (Ed. LANTAARN): Es tracta d'un conte on també s'han de buscar imatges amb una cartolina que fa de llanterna en passar-la sota els fulls negres. Original i divertit.







Tots aquests llibres tenen en comú que serveixen tant per aprendre sobre el tema, com per llegir com un conte i jugar en família.

*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada